ShapeXpert

De unde să începi şi cum

De la a te felicita pentru intenția de a fi mai activă, mai sănătoasă. Nu e puțin lucru. De acum înainte, dacă te ții de drum, vei deveni propria ta inspirație!

Eu am început să fac mişcare pentru că acum 30 de ani nu ştiam să mă rostogolesc. Atât mi-a trebuit. De atunci am învăţat nu doar să mă rostogolesc, ci să dansez, să alerg, să sar, să respir corect, să încordez fiecare muşchi în parte, să îmi ascult corpul şi să îi dau exact ce are nevoie pentru a fi sănătos şi echilibrat.

Nu am făcut mișcare pentru un ideal de frumusețe sau pentru un standard impus de alții. Dimpotrivă. Sportul m-a ajutat să înțeleg că fiecare etapă a vieţii vine cu energia ei, că fiecare persoană are ritmul ei, că fiecare organism are plusurile şi minusurile lui, că echilibru înseamnă stabilitate între sănătate şi armonie.

Investesc continuu
De peste 15 ani ajut la modelarea trupurilor, minţilor şi sufletelor. Ştii de ce? Pentru că a face sport înseamnă mai mult decât un trup ideal. Înseamnă frumuseţe interioară şi exterioară, a sări mai uşor peste tot ce e greu în viaţă, a respira profund şi a strânge în jurul tău o energie pozitivă cu care poţi muta munţii!

Şi tot de 15 ani investesc. Investesc timp şi energie în pregătirea mea continuă şi în oamenii cu care lucrez, pentru că îmi doresc să îi ajut să descopere mişcarea şi să se bucure de o mai bună calitate a vieţii.

Prin antrenamente dedicate, fiecare persoană se bucură de mai multă încredere în sine, mai multă împlinire și mai multă deschidere.

Ce îmi doresc pentru tine?

Să devii dependentă de reuşitele tale şi de bucuria pe care ţi-o aduce mişcarea! Printr-un antrenament dedicat și exerciții adaptate profilului tău, îmi doresc să te învăţ ce înseamnă să te antrenezi în siguranţă, ascultând semnalele propriului corp, ce înseamnă să te antrenezi conştient fiind atentă la fiecare mişcare şi să te ajut să ajungi la cea mai bună formă a ta.
Pe scurt, să devii mai puternică, mai energică, mai tonifiată şi mai încrezătoare!

Cum reuşim asta?
Simplu: împreună! Vom reuşi categoric cu blândeţe şi perseverenţă. Nu prin recorduri, competiții, tensiuni sau ținte imposibile. Lucrurile bune necesită timp şi mici sacrificii, dar fiecare pas mic ne duce tot mai aproape de ceea ce ne dorim.

Te asigur că îmi voi folosi cunoştinţele, experienţa şi creativitatea pentru a-ţi gândi antrenamente diversificate şi personalizate. Tu trebuie doar să te prezinți și să îți aduci echipamentul, încălţămintea şi prosopul. Dăm drumul la muzică, începem numărătoarea şi ne punem pe treabă.
SUS